Semne că ai nevoie de un acoperiș nou

Primul loc pe care ar trebui să îl verificați dacă bănuiți că ați putea avea nevoie de un acoperiș nou nu este casa dvs. exterioară. Este mansarda ta. Ia o lanternă și urcă-te sub streașină. Puteți identifica un acoperiș cu scurgeri căutând fascicule luminoase sau dungi prin acoperiș.

Pentru a vă asigura că acoperișul este în stare bună după furtuni, fiți cu ochii pe el. Sindrila trebuie așezată plat pe acoperiș. Dacă observați crăpături, daune sau flambaj în acoperișul dvs., este timpul să faceți reparații. De asemenea, ar trebui să vă verificați jgheaburile și burlanele pentru a vă asigura că nu pierdeți prea multe granule șindrilă.

Sclipirea în jurul coșurilor de fum, luminatoarelor și orificiilor de ventilație protejează cusăturile acoperișului de vreme și ploaie. Aceste puncte trebuie examinate pentru a vă asigura că nu există fisuri sau rupturi care ar putea cauza scurgeri. Pentru o durabilitate sporită, casele mai vechi pot avea blițuri din ciment de acoperiș sau gudron. Cu toate acestea, este o idee bună ca casele moderne să treacă la bliț metalic.

Dacă acoperișul tău este coborât sau lasat, este timpul să-l înlocuiești. Ar trebui să inspectați acoperișul pentru orice semne de umiditate prinsă, scânduri putrezite sau căderi, în special în punctele inferioare.

Plante de apartament nedorite

În timp ce mușchiul arată grozav într-un colț umbrit al curții tale, poate cauza probleme pe acoperiș. Mușchiul, împreună cu mucegaiul și ciupercile, pot indica faptul că există umiditate prinsă. Acest lucru poate duce la deteriorarea acoperișului. Utilizați o perie rigidă pentru a îndepărta mușchiul de la colțurile acoperișului. Cu toate acestea, fiți conștient de orice alte probleme.

Nu vă panicați

Nu presupuneți că aveți nevoie de un acoperiș nou doar pentru că acoperișul dvs. are câteva șindrilă deteriorate sau cu scurgeri. Acoperișul dumneavoastră poate supraviețui dacă a fost instalat corect și are mai puțin de 15 sau 20 de ani. Pentru a obține o opinie de specialitate, consultați un antreprenor autorizat pentru acoperișuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *